Skip to main content

Toscane is een van de mooiste streken in Italië en vooral bekend om zijn mooie en unieke landschappen en eeuwenoude steden zoals PisaLuccaSan GimignanoVolterraSiena, Florence maar ook even ten noorden van Toscane het bijzondere Cinque Terre (de vijf dorpen langs een wonderschone kust) Daarnaast is Toscane natuurlijk ook bekend om de fantastische Toscaanse keuken en heerlijke wijnen.

Viareggio ligt aan de kust en centraal in Toscane, en geniet internationale bekendheid als badplaats. Het is een oude stad aan de Ligurische Zee | Middellandse Zee.  Viareggio is een bijzondere badplaats met  lange en brede zandstranden, centraal gelegen in het mooie Toscane en heeft mooie brede boulevards met vele moderne winkels, restaurants en bars, waar u heerlijk kunt flaneren, winkelen of gezellig op een van de vele terrasjes een hapje kunt eten. Viareggio is een mondaine badplaats met in directe omgeving vele culturele hotspots.

In Viareggio ligt Camping Paradiso, door een pijnboombos gescheiden, op loopafstand (950 meter) van een heerlijk zandstrand. De camping ligt in een mooi natuurgebied, op 2 kilometer van het centrum. Deze goed verzorgde Camping heeft 400 plaatsen, een Piazza (gebouw met centraal plein, daarin diverse faciliteiten zoals een supermarkt, bar, restaurant en pizzeria en kampwinkel), er is een zwembad met peutergedeelte, animatie voor de diverse leeftijdsgroepen, een speeltuin met trampolines en fietsverhuur. Daarbij kunt U heerlijk relaxen op de comfortabele veranda van de Mobile Home | stacaravan, deze zijn voorzien van alle comfort.

Als je één land moest kiezen dat model staat voor inventiviteit, kunst en schoonheid, zou dat Italië zijn, vast en zeker!

Daarom de afwisseling tussen verblijf op de camping, strand, natuur, zon en warmte, bergen, mooie landschappen, gezellige restaurantjes met heerlijk eten, oude stadjes en cultuur fantastisch te noemen, het zal uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring maken in het mooie Toscane.

Kortom, La Dolce Vita op Camping Paradiso in Viareggio!

Translate »